Cum a fost la Beautyswap by Beauty Barometer- editia #7?

beautyswap by beautybarometer editia 7 3 be purrfect apr 2017

In ultima vreme, am avut un pic cam mult ghinion in materie de produse cosmetice. Mai bine la cosmetice decat in dragoste, imi tot spun, dar pentru mine achizitionarea unui fond de ten mult mai inchis decat tenul meu sau a unui eyeliner care se intinde este aproape la fel de dureroasa ca o deceptie in amor. Aproape!


De aceea, mi-am pus in plan sa ma fac nelipsita de la fiecare Beautyswap, organizat de Ana de la Beauty Barometer. Saptamana trecuta, am ajuns la a 7-a editie.

Ca si pana acum, am fost primite cu caldura de Ceainaria Infinitea, de care nu cred ca ma voi satura prea curand, si pe care, daca ai sansa, trebuie neaparat sa o vizitezi, cat vremea este inca frumoasa. Pana la urma, si daca ceaiul nu este pe gustul tau, totusi, gradina lor interioara ofera un decor inedit pentru selfie-urile tale.

flat lay

Compania a fost fantastica. Adica la ce te astepti cand aduci o gramada de bloggerite si vlogerite pasionate de beauty impreuna? Si evident, a fost un prilej sa dam toate produsele pe care nu le mai foloseam, si care nu faceau altceva decat sa adune praf in colectia noastra, pe altele pe care fie eram curioase sa le incercam, fie ne plac mai mult.

beautyswap by beautybarometer editia 7 2 be purrfect apr 2017

Sponsorul acestui eveniment, a fost Marionnaud, care ne-a surpsins si de data asta cu noutati, printre care brandul Human+Kind, pe care, eu nu am avut sansa sa il incerc pana acum. Si pe care le puteti testa si voi (nu in cadrul intim si simpatic a unei cafenele din Bucuresti), dar in magazinele Marionnaud.

Pana data viitoare,

stay purrfect

One thought on “Cum a fost la Beautyswap by Beauty Barometer- editia #7?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *