UPC lanseaza aplicatia OwnZones Passport

upc lanseaza aplicatia ownzones passport be purrfect apr 2017

Nu cred ca voi intelege vreodata oamenii care pot astepta o saptamana intreaga pentru ca un episod al serialului lor preferat sa fie difuzat la TV. Nu, mie cand imi place vreun serial, ma voi uita la 3 sezoane intr-o singura noapte (si ma voi confrunta cu dezamagirea de a astepta noi episoade cu alta  ocazie).

Si UPC s-a gandit la oamenii ca mine probabil, pentru ca recent au lansat o aplicatie inovativa care va schimba felul in care ne uitam la seriale, filme si stiri, OwnZones Passport. Aplicatia este disponibila doar abonatilor UPC si este compatibila cu mediabox-ul Horizon, serviciul unic pe piata romaneasca care transforma orice televizor intr-un smart TV.

OwnZones Media Network asigura toate programele pentru noua platforma OwnZones, inclusiv productia a patru seriale originale, avand ca protagonisti vedetele Anna Lesko, Adelina Pestritu, Paul Siserman si Catalin Botezatu. Acestea vor fi completate de serialele originale disponibile deja pe Ownzones.com, precum Chloe on Pointe cu Chloe Lukasiak, fosta vedeta din Dance Moms, si Hollywood DIY with How2Girl Courtney Sixx . Prin parteneriatul cu Circa, un portal de stiri si divertisment in expansiune rapida, OwnZones va crea un birou de stiri dedicat, cu un corespondent permanent la Bucuresti, care va publica zilnic ultimele stiri, documentare si reportaje de lifestyle. De asemenea, aplicatia va avea o selectie de filme de la Hollywood,
inclusiv o colectie de filme Star Trek si serialul documentar exclusiv The Captains, realizat de William Shatner.
Pentru mai multe detalii, te invit pe site-ul oficial al aplicatiei.
Pana data viitoare,
stay purrfect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *