Travel Essentials: Trolerul Lamonza Glitz

travel essentials tolerul lamonza glitz 2 be purrfect apr 2017

Prima mea geanta de voiaj, si foarta multa vreme, singura mea geanta de voiaj, a fost un troler Lamonza pe care l-am indragit intens. Nu pentru ca imi aducea aminte de toate vacantele in care am fost, sau pentru ca era incapatoare, dar surprinzator de compacta, ci pentru ca, atunci cand l-am cumparat era singura care iesea din tipare. Asta nu a insemnat ca n-am fost extrem de aproape sa il ratacesc de cateva ori prin aeroporturi, dar asta este o poveste pentru o alta zi.

travel essentials tolerul lamonza glitz 7 be purrfect apr 2017

Recent, am decis, ca daca garderoba mea a avut parte de un refresh atat de drastic, poate ar fi cazul sa ma innoiesc si la capitolul travel essentials. Asa am descoperit piesa care imi va schimba pentru totdeauna outfit-urile de calatorie. Pana la urma, cu ce poti acccesoriza cel mai bine o tinuta eleganta all black, dar si un ansamblu casual pe care il arunci pe tine in ultima clipa, o geanta colorata, sau in cazul meu, trolerul Glitz, intr-o superba nuanta de albastru metalizat.

travel essentials tolerul lamonza glitz 9 be purrfect apr 2017

Mereu, designul exterior a fost factorul decisiv. Asa ca, desi carcasa din policarbonat lucios mi-a atrat atentia din prima, nu pot sa nu remarc detaliile tehnice care m-au facut sa exclam cu voce tare, “Noi chiar traim in viitor!”. Rotitele nu mai sunt doar doua, ci patru, silentioase si compatibile cu orice tip de suprafata (chiar si piatra cubica, pana acum un cosmar pentru rotite si tocuri) iar pentru rarele ocazii cand intr-adevar va trebui sa iti ridici bagajul, manerele sunt captusite cu un cauciuc moale, care iti va proteja mainile (chiar si atunci cand inevitatil ti-ai supraincarcat valiza). In plus, nici nu mai ai nevoie de lacatel sau alte briz-brizuri auxiliare, pentru ca trolerul este prevazut cu sistem de inchidere cu cifru, si, evident, sistem de siguranta TSA.

travel essentials tolerul lamonza glitz 8 be purrfect apr 2017

Interiorul, parca a fost conceput special pentru mine. Trolerul are doua compartimente, cum mi-ar place mie sa spun, unul pentru haine si unul pentru farduri. Adica, un compartiment mai spatios prevazut cu curele fixe, si un compartiment cu fermoar, de dimensiuni mai reduse, numai bun pentru a-ti tine trusa de farduri si alte accesorii de ingrijire de care mai ai nevoie, fara sa stai cu sufletul la gura ca o sa-ti zboare peste tot prin bagaj.

travel essentials tolerul lamonza glitz 3 be purrfect apr 2017

travel essentials tolerul lamonza glitz 5 be purrfect apr 2017

travel essentials tolerul lamonza glitz 4 be purrfect apr 2017

Eu am vrut sa ma asigura ca nu ma prinde vacanta de 1 Mai fara un geamantan chic si va invit si pe voi pe pagina magazinului Lamonza sa vedeti ce va face cu ochiul.

Pana data viitoare,

stay purrfect

3 thoughts on “Travel Essentials: Trolerul Lamonza Glitz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *