Alege sa stralucesti cu Acne Control

alege sa stralucesti cu acne control be purrfect apr 2017

Ca o persoana profund marcata de acnee, atat in adolescenta cat si acum, pot spune cu sinceritate ca am incercat cam tot ce era de incercat in materie de leacuri, de la masti de fata homemade cu aspirina, la aparate futuristice pentru extractia punctelor negre si a cosurilor. In cele din urma, am scapat de cosuri, dar m-am ales si cu niste cicatrici de toata frumusetea de care mai greu am scapat.

Am un pic de consolare in faptul ca nu am fost un caz izolat, aproximativ 85% din adolescenti, atat de sex feminin cat si de sex masculin, sufera de acnee, iar un procent mai mic de ghinionisti, de 18%, vor avea cicatrici ca urmare a acneei din adolescenta. Deci parca, toata zilele alea cand ma simteam extraterestra pentru ca tenul meu nu era perfect nu isi aveau rostul.

Expertul in acnee- gama completa PharmaCore Acne Control, ne propune o alternativa mult mai eficienta a clasicelor leacuri babesti care nu functioneaza intotdeauna. Gelul de curatare este recomandat persoanelor care sufera de acnee usoara pana ala moderata si reduce secretia de sebum de la nivelul pielii. Pentru hidratarea zonelor afectate, crema poate fi folosita pe zona afectata de doua ori pe zi, iar ca alternativa la tratamentele clasice de peeling, Acne Control propune gelul cu acid salicilic.

Acne Control ne asigura ca pentru a scapa de acnee nu trebuie schimbari majore in viata noastra, nici de lifestyle, nici de alimentatie, si nici nu trebuie sa ne ascundem fata in public ca monstrul lui Frankenstein.

Pana data viitoare,

stay purrfect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *