REVIEW: Fardurile Estée Lauder

Nu am obiceiul de a-mi cumpara foarte multe produse high end. Parfumuri, sigur, creme si produse pentru ingrijire, poate, dar machiaj, mai rar. Partial, pentru ca prefer sa am o mare colectie din care sa aleg atunci cand ma fardez (si probabil, as ajunge in sapa de lemn daca toate fardurile mele ar fi Chanel sau Yves Saint Laurent), si partial, pentru ca mi-ar ramane inima in loc daca as realiza ca produsul pe care am dat o galagie de bani nu este atat de bun sau nu mi se potriveste.

De aceea am fost extrem de bucuroasa cand am primit o paleta de farduri de la Estée Lauder. Adica am o pasiune pentru testat roduse noi. Si de la brandul meu preferat? Yes, please!

Din punct de vedere cromatic, imi aduce un pic cu Sweet Peach de la Too Faced, dar mai compacta. Desi, cred si ca am vazut atatea farduri roz-piersica primavara asta, incat acum orice paleta care contine aceasta nuanta este automat geamana celebrei colectii Too Faced.

Paleta contine 8 farduri, dintre care 2 mate, 3 satinate si 3 cu sclipici, foarte bine alese si versatile, numai bune pentru machiaj de zi. In plus, dimensiunile reduse o fac ideala pentru a fi tinuta in geanta si luata dupa tine, pentru eventuale retusuri. In ceea ce priveste pigmentatia, aceasta sufera ca in cazul multor palete high-end. Fardurile mate nu sunt suficient de opace, iar cele stralucitoare sau sidefate sunt abia perceptibile atunci cand sunt aplicate cu pensula (chiar si atunci cand pensula e uda).

Personal, nu ma deranjeaza, ba chiar mi se pare asemanatoare ca si calitate, cu paleta Tartelette in Bloom.

Cel mai impresionant lucru a fost rezistanta acestor farduri. Dupa o zi de purtare, in care nu am avut timp sa fac retusuri, eram pregatita sa imi gasesc tot fardul strans in pliul pleoapei. Surpriza maxima! Nu a fost asa. Fardul a ramas intact, ba chiar nici nu a pierdut din intensitate.

Personal, o recomand dar doar persoanelor care prefera un machiaj mai subtil sau care nu isi doresc o paleta multifunctionala cu care sa poata creea atat machiaj de zi cat si de seara.

Pana data viitoare,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *