Banker Stripes, sau cum sa porti dungi in timpul liber

Cu niciun alt trend nu am mai avut o asa conexiune cum am cu recenta tendinta a bluzelor boho cu umerii lasati. Doar e primul stil care m-a facut sa realizez, in copilarie, ca hainele nu sunt doar ceva ce trebuie sa porti pentru ca ti le-au ales parintii. Si apoi,chiar n-am vazut pe nimeni sa nu arate bine intr-o bluza de genul.

Asa ca in singura zi cu soare de saptamana trecuta, am pornit la pas (da, cu tocurile alea) intr-o mica excursie urbana. Destinatia era Hotel Carol, sau mai degraba, faimoasele scari pictate de pe strada Xenofon. Intamplator, alta fashionista isi facuse deja cuib acolo, iar asta, coroborat cu faptul ca parca indiferent de locul si pozitia in care mi se faceau poze, tot reuseam sa surprind si un fragment din fatada in renovare a Hotelului Carol, m-a facut sa realizez ca poate lumea asta nu e pregatita pentru inca un photoshooting la scari. In schimb, mi-am gasit un mic palat urban, ascuns in vegetatie, parca pus acolo special pentru mine. Dovada ca poti locui in Bucuresti de o viata si tot mai gaseste cai sa te surprinda.

Cat despre tinuta, nu am putut sa nu profit de alaturarea delicioasa dintre paternului sobru, nu degeaba numit banker stripes, si croiala jucausa a bluzei, ca doar, locul dungilor nu este numai la birou. Evident, tinuta merge dupa o formula mult indragita de mine, adica pantaloni skinny negrii si o pereche de sandale clasice. Ca doar, atunci cand ai dubii cu ce sa asortezi piesele alea statement din garderoba ta, cel mai simplu este sa alegi cateva articole vestimentare basic fie negre, fie nude.

In cele din urma, nu m-am putut abtine sa nu asortez totul cu un clutch brodat, care, desi este prea mic pentru a-mi tine cele lumesti, se potriveste de minune tinutei mele. Sa nu mai vorbim ca broderiile si aplicatiile cusute au fost ultimul racnet primavara asta.

Top: To Save
Chocker: To Save
Pantaloni: Lashez
Sandale: River Islands
Clutch: Park Lane

Pana data viitoare,

2 thoughts on “Banker Stripes, sau cum sa porti dungi in timpul liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *