REVIEW: NYX Total Control Drop Foundation

Dupa incompatibilitatea pe care am avut-o cu  fondul de ten de la NYX Matte But Not Flat, eram chitita sa iau o pauza cu acest brand. (Cel putin la capitolul produse pentru machiajul tenului, pentru ca nimeni si nimic nu ma poate separa de iluminatoarele lor holografice). Si in plus, cum am zis si in trecut, sunt perfect multumita cu crema nuantatoare pe perioada verii.

Intre timp, planurile mele s-au schimbat. Mai ales ca Total Control Drop Foundation mi-a iesit in cale si m-au cucerit pe loc. Atractia suprema a fost faptul ca ofera o acoperire personalizata. Ce-i drept, era chiar de asteptat de la un fond de ten lichid, sa nu incarce tenul foarte tare si sa fie buildable.

Fondul de ten vine intr-o sticluta foarte mica, cu pipeta, care aproape ca imi aduce aminte de picaturile pentru adjustarea culorii de la the Body Shop.

Textura este foarte fluida, chiar apoasa, iar cateva picaturi sunt tot ce iti trebuie pentru un machiaj subtil. Desi pe perioada verii refuz sa port prea mult fond de ten, daca vrei o acoperire mai mare, cu Total Control o poti avea (si asta fara sa apelezi la trucuri precum amestecarea fondului de ten lichid cu pudra). Cu toate astea, indiferent in ce cantitate il folosesti, senzatia pe care o lasa pe ten este foarte usoara, aproape ca si cand nu te-ai fi dat cu nimic.

Finish-ul este mat, dar cu toate astea nu este in totalitate rezistent la transfer. Asa ca oricat de mult ne-am dori, tot nu scapam de pudra pentru a ne fixa machiajul.

Ce nu ma incanta atat de tare, totusi, este ca inca de la primele utilizari sticluta era vizibil mai goala. Ceea ce ma duce cu gandul ca daca as vrea o acoperire mare in fiecare zi, probabil l-as termina pe tot intr-o luna.

Una peste alta, il recomand cu caldura. Nu este el specializat unui anumit tip de ten, caci nu este hidratant si nici nu are prea multe calitati de oil control/ anti-shine, dar cu toate astea, este foarte lejer si spun cu sinceritate, ca il voi recumpara cand mi se termina (adica probabil in cateva zile).

Pana data viitoare,

2 thoughts on “REVIEW: NYX Total Control Drop Foundation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *