REVIEW: Masca de fata Thesis Strawberry Dessert

Nu prea des mi se intampla sa intalnesc produse care sa ma convinga sa le incerc doar pentru ca promit o experienta complet noua. Asta mi s-a intamplat cu exfoliantul pudra de la Sabon si, mai nou, cu masca de fata Thesis, care vine sub forma solida, pe care apoi trebuie sa o dizolvi in apa pentru a obtine masca propriu zisa. Un fel de echivalent cosmetic al sucului pe care il obtineai din pudra.  

In teorie, este un produs cu mult potential. Este o masca pe baza de argila in cel mai pur sens, ca cele pe care le faceau mamele si bunicile noastre. Deci clar nu contine conservanti sau alcool sau alti gargauni nocivi pentru tenul nostru. Iar faptul ca ti-o prepari singura, te asigura ca produsul pe care il aplici pe fata este mereu proaspat.  

La prima aplicare, recunosc, eram un pic ingrijorata in privinta mirosului. Capsunile nu sunt nici de departe aroma mea preferata, propabil ca urmare a unor sechele dupa o copilarie intreaga de folosit numai gel de dus cu aroma de fructe de padure. Nu aveam de ce sa-mi fac griji totusi, pentru ca Strawberry Dessert este cat se poate de departe de mirosul capsunilor. Singura tangenta este ca pudra este intr-adevar roz, si ca, uneori poti simti o vaga aroma de fructe (atunci cand mirosul de porumb nu este prea puternic).  

Cat despre actiunea ei asupra tenului, efectele se cam lasa de dorit. Sigur tenul este un pic mai luminos, dar efectele nu se deosebesc cu nimic fata de cele ale unei masti Balea sau unui sheet-mask Garnier. In plus, asa cum este cazul cu toate mastile facute in casa, este imposibil sa estimezi cantitatea exacta de produs, asa ca de multe ori o sa produci risipa.  

Pentru ca nu sunt toate chiar atat de rele, va las pe final si cu singurul lucru care m-a impresionat. Masca poate fi curatata clasic, cu apa calduta si un prosop, sau poate fi curatata ca o masca peel-off.  

Pana data viitoare,

One thought on “REVIEW: Masca de fata Thesis Strawberry Dessert

  1. Poate că efectele asupra pielii nu sunt diferite fata de cele ale uneia din mastile propuse de tine in review, insa continutul sau 100% natural, din ingrediente naturale, de exemplu capsuni uscate si facute pudra si apoi combinate cu 3 tipuri de argila organica sustin pe termen lung nu doar frumusetea, ci si santatea in general. Ma bucur ca ai obtinut un ten luminos, fara sa iti aplici chimicale, atat de controversate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *