REVIEW: Rujul lichid Melkior

Probabil una din cele mai des repetate intrebari din vremea cand faceam scoala de make-up la Melkior, era “Dar Melkior nu face si rujuri lichide mate?”. Pentru ca, ce-i drept, nici nu mai tin minte cand a fost ultima oara cand am folosit un ruj clasic, ba mai mult, unul clasic care nu era mat -oh the horror. 

Raspunsul la acea intrebare vine acum, cu un an mai tarziu. Da, face. Recent, Melkior a lansat o gama noua de rujuri lichide mate, Matte Stain, care cuprinde 6 culori, variind de la roz deschis la cea mai intensa nuanta de rosu. 

Nuanta mea este Joy, un roz intens, intre fucshia si corai, care sa ma scoata din zona mea de confort a unui om care poarte fie numai rujuri nude, fie numai ruj rosu.  

Adesea, rujurile in nuante mai nebune, au o mare problema la capitolul pigmentatie. Insa pot sa spun ca rujul lichid Melkior m-a luat un pic prin surprindere. In ciuda faptului ca are o textura fluida, dupa prima aplicare, culoarea este destul de opaca. Totusi, timpul de uscare al rujului este destul de mare, ceea ce inseamna ca este destul de usor ca muti culoarea de colo colo. Eu, in general, optez sa aplic macar doua straturi pentru a ma asigura ca obtin o culoare uniforma. 

O alta calitate majora a rujului este aceea ca nu este deloc lipicios, nici cand se usuca si nici dupa. Caci, probabil cea mai oribila senzatie din lume, dupa a te arde pe frunte cu ondulatorul, este sa iti simti buzele lipite intre ele din cauza unui ruj lichid (ahem- Me Now Generation) 

Durata de viata este una obisnuita. Sigur, se numeste Lip Stain, deci ne-am astepta sa fie vesnic si sa ramana pe buze toata ziua, dar cu siguranta nu este nici el imun, mai ales daca ai obiceiul sa bei apa constant. 

Una peste alta, sunt foarte multumita de el. Sigur abia astept ziua in care colectia de Lip Stain-uri va fi la fel de stufoasa ca cea de rujuri clasice, dar cu toate astea si din cele 6 culori disponibile momentant, mai exista cateva carora le-ar sta foarte bine in colectia mea. Voi ce parere aveti, care ruj lichid va tenteaza? 

Pana data viitoare,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *