REVIEW: Lapte de corp spray Rogé Cavailles

Parca sunt din ce in ce mai rare zilele in care chiar esti un adult responsabil, cand faci “adulting ca la carte”. Adica te trezesti la 7 fara sa abuzezi optiunea Snooze (am auzit ca cica e posibil), bei suficienta apa pe parcursul zilei, masa ta de pranz nu consta intr-o felie de pizza deasupra tastaturii si evident, seara dupa baie nu uiti sa te dai cu lotiune de corp si crema de noapte. 

Nu pretind ca am gasit o solutie de a face trezitul de dimineata mai putin dureros, caci despartirea de patul meu este in fiecare zi probabil cel mai apropiat de sentimentul pe care il simt parintii in prima zi de scoala a copilului lor, dar cu putin ajutor de la Rogé Cavailles, sunt sigura ca am gasit calea de a nu mai uita vreodata lotiunea de corp. 

Sigur, nici inainte aplicarea nu era motiv de oftat, dar gandul ca trebuie sa petrec jumatate de ora pentru a intinde crema (altfel sa arat ca o zebra cu urme albe pe piele), ma face sa consider ca poate nu e un capat de tara sa ai coate si genunchi un pic crapati. Noul lapte hidratant de la Roge Cavailles vine sub forma de spray, deci poti fi sigura ca vei avea parte de o aplicare uniforma cu minimum de effort. Si de intins crema si ateptat sa intre in piele poti sa si uiti pentru ca fiecare strat este atat de subtire incat nu numai ca nu va lasa urme albe, dar nici nu ii va lua prea mult sa intre in piele. 

Desi nu va lasa o pelicula lipicoasa sau uleioasa pe piele, formula este exprem de hidratanta si lasa pielea mult mai catifelata la atingere. Adica este numai buna de folosit intr-o zi oarecare, dar si dupa o sesiune lunga de plaja cand pielea este mai sensibila si are o senzatie deshidratata care tine. 

Pentru un produs destinat pielii sensibile, am fost un pic surprinsa sa descopar ca are parfum. Insa mirosul este foarte subtil si delicat, asemenea unui parfum de lux. 

Cu sinceritate, din prima zi de cand l-am primit, nu a existat zi sa nu il folosesc. Deci, nu am cum sa nu recomand, si pe viitor, sa re-cumpar, un produs care m-a ajutat sa-mi infrunt lenea intr-un mare fel.

Pana data viitoare,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *