REVIEW: Kat Von D Tattoo Liner

Unul din talentele mele mai putin cunoscute este acela ca, subconstient probabil, simt cand un produs urmeaza sa se lanseze si in Romania. Asa ca mai intai mi-l comand din strainatate ca sa ma complic un pic cu transportul (si apoi sa nu ajunga la mine timp de cel putin o luna). 

Povesteam de o situatie asemnanatoare anul trecut cu rujurile Colourpop, anul asta mi se intampla cu un alt brand foarte indragit de bloggerite si vloggerite, anume Kat Von D. In ciuda faptului ca numai in ultimul an au avut loc numeroase lansari, unele mai tentante (paleta Alchemy si Shade and Light Shimmer) si altele pe care pur si simplu nu m-au atras (Better Together si Pastel Goth), am decis ca primul meu produs sa fie tusul Tattoo Liner. Adica ce metoda mai buna de a testa un brand decat prin a incerca produsele lor cult. 

Tattoo Liner a dovedit ca a meritat asteptarea. Tusul are o formula lichida si asa cum sugereaza numele, se usuca mat asemenea unui tatuaj si nu se mai intinde pe parcursul zilei (pana decizi tu sa-l indepartezi cu demachiant). 

Varful, la prima vedere, nu se deosebeste cu nimic fata de cel al altor tusuri de tip carioca. Insa, spre deosebire de alte branduri, nu se indoaie dupa saptamani de folosire, nu se deterioreaza si mai ales nu se usuca cu usurinta. Deci liniutele tale de eyeliner vor fi la fel de precise si in prima zi de utilizare si in a 100-a. 

Tattoo Liner este disponibil pe maro (Mad Max Brown) si negru (Trooper), dar era clar pe care urma sa il aleg eu. Culoarea este extrem de opaca in ciuda fapului ca este un tus lichid si nu ai nevoie de mai multe straturi pentru a obtine acel cat eye negru ca noaptea si suficient de ascutit incat sa fie considerat arma alba (sau neagra?).

Nu cred ca mai este nevoie de o concluzie elaborata pentru a va da seama ca il recomand. Este usor de folosit, are o culoare intensa, este pigmentat si mai ales nu se intinde, ceea ce il face cu atat mai usor de folosit (atat de makeup artisti cu experienta, cat si de incepatori in domeniul machiajului).

Pana data viitoare,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *