Cum se curata un Beauty Blender?

Primul meu Beauty Blender l-am cumparat cand eram in liceu. Desigur, ce stiam eu pe atunci? Toate cunostiintele mele se rezumau la ce imi explicase agentul de vanzari de la Sephora, ca este un “ou pe care il folosesti pentru a aplica fondul de ten”, stii tu, ca sa nu-l mai intinzi cu mana.

Inca ma gandesc cu parere de rau, ca dupa aproximativ 6 luni, in care l-am folosit pe toate partile pana cand nici nu ai mai fi crezut ca era roz, l-am aruncat. Doar era jegos.

Intre timp, nevoia m-a invatat ca asa cum se spala pensulele, iti poti spala si bureteii. Avand in vedere ca ma fardez mult mai des decat o faceam in 2010, cand a avut loc povestea, cred ca as fi ajuns in sapa de lemn daca imi inlocuiam Beauty Blender-ul de fiecare data cand se murdarea.

Ca deobicei, Pintrest este o sursa foarte buna, atat de inspiratie cat si de idei sinistre. Asa am invatat ca uleiul de cocos, o fi bun pentru toate, dar nu si pentru scos pete de fond de ten din mase plastice, demachiantul nu are acelasi efect pe burete ca pe fata, iar masina de spalat s-ar putea sa fie totusi un pic prea dura cu ustensilele pentru machiaj.

Solutia mea?

Un Brush Egg, sau cel putin o copie fidela de pe eBay, sampon pentru bebelusi si multa multa rabdare.

Spalatul buretelului nu difera mult de spalatul unei pensule. Aplici samponul de peria de curatare, iar apoi ataci Beauty Blender-ul, de parca ti-ar datora bani, nu alta. Clatindu-l din cand in cand, evident.

Este un proces indelungat si adesea plictisitor?

Este, dar este si o metoda sigura de a-ti face buretelul ca nou.

Pana data viitoare,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *