3 moduri de a folosi Merry Metals Glow Drops

Nu mai este un secret ca noua gaselnita a sezonului este machiajul in nuante metalizate. De la rujuri, la oja, la farduri. Si, spre marea mea surpriza, le-am acceptat pe toate cu nerabdare si cu bratele deschise, desi tin minte oftica mea in anii 2000 atunci cand incercam sa “imprumut” un ruj din trusa de cosmetice a mamei si descopeream cu stupoare ca tot ce detinea urma un profil specific, roz si metalizat.

Roz si metalizat, cam asa ca Glow Drops, iluminatorul lichid care, la prima vedere, dupa forma sticlutei, imi spunea doar “eu pot sa iti transform fondul de ten, baza de machiaj, poate chiar si viata”.

In realitate, dupa teste indelungi am restrans intrebuintarile acestui iluminator lichid la doar trei.

Prima mea tentativa a fost sa il folosesc direct ca un primer peste care sa aplic fondul de ten, asa cum facusem pana acum cu Nyx Liquid Highlighter. Insa, rezultatul nu a fost deloc cel dorit. In loc de acel aspect vag luminos, nu m-am ales decat cu tenul un pic mai incarcat (caci nu se vedea urma de stralucire pe sub stratul de True Match aplicat).

Nu ma vad prea des purtand doar iluminator pe fata, dar combinandu-l cu o crema hidratanta, l-am adus la textura si pigmentatia ideala pentru a se aplica cu usurinta in zona decolteului, a umerilor si absolut oriunde iti doresti sa stralucesti.

Inainte de a aplica noul amestec pe fata, este foarte usor sa cazi in capcana de a aplica prea mult iluminator, pentru ca evident, de indata ce intra in contact cu fondul de ten, incepe sa isi piarda stralucirea. Insa o data aplicat pe ten, face toata diferenta. Aspectul este luminos, radiant si cel mai important, nu pare nici uleios si nici nu accentueaza micile imperfectiuni ale tenului.

Evident, daca vrei un iluminator mai pronuntat, poti aplica Glow Drops nu impreuna, ci deasupra fondului de ten. Zis si facut, insa tentata de a-l folosi asa cum am vazut de atatea ori ca fac fetele de pe Instagram, am ajuns sa aplic mult prea mult produs (si evident, sa irosesc o parte din el). Asa ca voi invatati din greselile mele si tineti mine “Less is more”.

Pana data viitoare,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *