S-a deschis Dr. Albu Selections, primul magazin romanesc dedicat in exclusivitate dieteticii si nutritiei integrative

Este un pic neasteptat ca in preajma lunii Decembrie sa va povestesc despre alimentatia sanatoasa, pentru ca sunt convinsa ca toate ne-am pregatit deja sufleteste pentru kilogramele alea in plus pe care o sa le luam in primire de Craciun. Insa, in urma vizitei facute la nou-infiintatul magazin Dr. Albu Selections, am descoperit ca o alimentatie sanatoasa nu se rezuma numai la diete stricte si la alimente fara gust. 

Magazinul bio-dietetic Dr. Albu Selections este primul magazin romanesc dedicat in exclusivitate dieteticii si nutritiei integrative si va pune la dispozitie o gama variata de alimente bio si dietetice, alimente functionale si fortifiate, alimente destinate scopurilor medicale speciale, suplimente alimentare pentru nutritia ortomoleculara, precum si o linie specializata de dermatocosmetice.

  

Pentru a te asigura ca dieta ta iti aduce maximum de beneficii, sau in cazurile mai speciale, cand terapia nutritionala este urmata in paralel de o terapie medicala, dr. Albu si echipa lui de nutritionisti va pune la dispozitie o serie de teste personalizate, care va pot defini nevoile nutritionale personale. 

Atat magazinul Dr. Albu Selections, localizat pe strada Jiului nr. 67, cat si Centrul de Dietetica, Nutritie Integrativa si Medicina Complementara Dr. Albu, localizat pe strada Luptatorilor nr. 56 aduc dietetica si nutritia romaneasca la cele mai inalte standarde si va asteapta pentru a descoperii beneficiile alimentatiei bio-dietetice.

Pana data viitoare, 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *