Scoala de Cosmetica si Machiaj Beauty One a implinit 10 ani de activitate

Ca o persoana aflata in ultimul an de facultate, pot spune ca de mult n-am mai simtit dorul de scoala asa cum era el in clasele mici. Poate doar atunci cand ma refer la scoala de beauty. 

Saptamana trecuta, scoala de Cosmetica si Machiaj Beauty One si-a deschis portile si m-a invitat sa fiu martora unui moment important in activitatea lor, aniversarea de 10 ani a scolii. In 2007, scoala Beauty One a fost infiintata de dr. Manuela Ravescu, care a reusit sa  aplice principiile medicinei atat in domeniul esteticii cat si in cel al frumusetii.  

Valorile scolii de Cosmetica si Machiaj BEAUTY ONE asigura centrarea demersului educational in totalitate pe calitatea serviciilor ce vor fi oferite in viitor de catre eleve pacientelor lor, accesarea continuua a celor mai noi informatii si tehnologii din domeniu. Echipamentele existente in scoala sunt de ultima generatie, iar corpul didactic ofera fiecarui cursant in parte atentia si pregatirea necesara pentru a dobandi competentele necesare practicarii acestei profesii. 

Scoala de cosmetica ofera un modul pentru incepatori, numit Estetica generala, in care poti invata teoretic si practic toate tehnicile necesare activitatii intr-un salon de infrumusetare si 2 module pentru avansati, Terapii de ten si Terapii corporale. Scoala de machiaj va pune la dispozitie 3 module, dintre care 2 pentru incepatori, Automachiaj  si Machiaj de infrumusetare, unde puteti invata toti pasii necesari atat pentru machiajul de zi cat si pentru look-uri de ocazie, si un modul avansat, in care se aprofundeaza cunostiintele dobandite in urma modulului pentru incepatori.

Daca vreti ca noul an sa aduca si o schimbare in viata voastra, sau daca va este gandul doar la un machiaj glam pe care sa-l realizati la voi acasa, va invit atat pe site-ul oficial al scolii Beauty one, cat si pe Facebook, unde puteti afla mai multe despre cursuri. 

Pana data viitoare,     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *