REVIEW & GIVEAWAY: Rujurile Yves Rocher Absolut Mat

In luna Februarie, daca ar fi sa ma iau dupa reviste as crede ca fiecare femeie chiar petrece ore bune, daca nu chiar zile, facand pregatiri mentale pentru Ziua Indragostitiilor. Cu siguranta, nici mie nu-mi place cand se intampla neprevazutul. Nu imi place cand se intampla intr-o miercuri ca oricare alta, sa nu mai spun de singura zi pe an in care stiu cu 6 luni inainte ca Astazi am un date!. 

Poate in materie de machiaj nu e chiar atat de greu sa alegi, ca doar tot luna asta Yves Rocher a lansat colectia de rujuri Absolut Mat. Si nu sunt chiar 50 Shades, sunt doar 8 nuante variind de la roz la burgundy, deci nu va trebui sa-ti petreci intreg weekendul in fata oglinzii cautand nuanta ideala. 

Un lucru imi vine in minte de fiecare data cand testez rujuri cu finish mat. Da, culorile deschise cu siguranta arata bine, dar culorile inchise ma fac sa arata ca o pictura expresionista, fiecare aplicare lasa o urma proprie, iar aspectul chiar si dupa multiple utilizari este neuniform. Absolut Mat mi-a atras atentia la acest capitol. Chiar si cele mai intunecate culori, 151 si 153, se aplica uniform de la primul strat, nu lasa urme inestetice nici atunci cand leaplici in layere si mai ales, se corecteaza cu usurinta atunci cand nu iti iese conturul buzei perfect din prima incercare. 

Alianta perfecta intre matifiere si confort, sau cu  alte cuvinte, desi nu este la fel de mat ca un ruj lichid, nu vei avea nevoie de multiple straturi de balsam de buze si crema hidratanta doar ca sa nu-ti simti buzele cum se crapa atunci cand bate vantul.  

Si cum responsabilitatea de a alege din 8 nuante diferite era prea mare, am sa impart aceasta “corvoada” cu o “ghinionista” cititoare care va primi pentru testare 3 rujuri Absolut Mat. 

Pentru a participa nu trebuie decat sa: 

  • Dai un Like paginii de Facebook Be Purrfect;
  • Dai share acestei postari cu #BePurrfectxYvesRocher;
  • Lasi un comentariu pe blog, Facebook sau Instagram in care sa-mi spui care este nuanta ta preferata de ruj (sau mai simplu, sa trimiti un selfie). 

Concursul se desfasoara in perioada 9-12 Februarie, iar pe 13 voi anunta castigatoarea. 

Pana data viitoare, 

18 thoughts on “REVIEW & GIVEAWAY: Rujurile Yves Rocher Absolut Mat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *