APIVITA relanseaza gama EXPRESS BEAUTY, masti de fata inspirate din dieta mediteraneana

Esti ceea ce mananci este o expresie care bate mai mult a amenintare, mai ales ca in ultima vreme singura piramida alimentara din dieta mea a fost o felie de pizza. Dar cu un program asa de incarcat si in absenta unui bucatar personal care sa imi faca fiecare moft, ce poti face?

APIVITA a propus o solutie, saptamana asta, prin relansarea gamei Express Beauty, masti de fata si par, inspirate din dieta mediteraneana. Cu pana la 98% ingrediente naturale, produsele noii game EXPRESS BEAUTY sunt imbogatite cu extracte pretioase de fructe si legume din dieta mediteraneana, cu eficacitate dovedita, bogate in antioxidanti, vitamine si oligoelemente.

Toate formulele sunt imbogatite cu 100% uleiuri esentiale organice, care sporesc eficacitatea produselor si revigoreaza starea de spirit.

La fel ca toate produsele APIVITA, gama EXPRESS BEAUTY nu contine siliconi, parabeni, propilen glicol si uleiuri minerale.

De asemenea, in toate produsele noii game EXPRESS BEAUTY, apa din formula este inlocuita cu infuzie din 3 specii organice de ceai de munte, cu rol antioxidant.

Express Beauty iti pune la dispozitie 21 de sortimente diferite pentru o dieta personalizata, dintre care, masti pentru:

EXFOLIERE

CURATARE

HIDRATARE

STRALUCIRE

ANTIRID

INGRIJIRE PENTRU ZONA OCHILOR

INGRIJIRE PENTRU PAR

Pana data viitoare,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *